Thursday, June 30, 2011

Peace !

Dunia yang Aman!yg dimpi-impikan oleh masyarakat Dunia!
Berdamai lh demi masa hadapan generasi akan datang!



"i am a canadian,u r arabian,u r zimbabwean,u r british,u r bangladeshis and u r vietnamese;let's all of us become friends!"

dedicated for international day

Wednesday, June 29, 2011

Merepek~Broo sekiranya....MILIKKU!Juvana!

sekiranya kau milikku,
kan ku tumbuk mu bertubu-tubi,
sekiranya kau milikku,
kan ku seksa mu..

sekiranya kau tumbuk aku balik,
kan ku repot kat pihak berkuasa,
sekiranya kau seksa aku balik,
aku failkan kes penderaan kanak-kanak..

Sekiranya aku repot kat Pihak Berkuasa,
dapat kau masuk sekolah Juvana,
Sekiranya aku failkan penderaan kanak-kanak,
dapat la kau memasuki sekolah Juvana...

Brooo...sekiranya kau masuk sekolah Juvana,
dapatlah kau mengambil bahagian di dalam perbahasan,
Broo...aku tau aku dah melelong sini sana,
tapi tolong la Bro...janganlah buat dirimu masuk sekolah Juvana


Sekian~
Sempena Hari Persahabatan yg akan berlangsung pada bulan Ogos

ASKAVY Revolution OP 2-Samurai Heart

video

Tuesday, June 28, 2011

Thank You!



maaf..terlupa nak resize...click untuk perbesar

terima kasih kepada orang2 dibawah ini kerana sudi menjadi rakan saya!
Class:
Syed
Kugeen
Aliff
Yus
Venga
A'qilah
Fifi
Afiqa
Illiyana
Leha
Hawa
Hidayah
Azlina
Thurga
Mirrah
Syuhada(nazri)
Wani
Farah
Wahida
Syuhada(Nasir)
Mahirah
Ameera
Nadia
Athirah
Alia
Atiqah
Mimi

Other Class Boys:
Maizan
Burn
Fahmi
Jaya
Yugen
Pradip
Hafiz
Ali
Navin
Ashraf Wizan
Shoban
Guga
Kailash
Genesh
Guga
Faez
Affirool
Lingesh
Aiman
Izzul
Mat Wan
Danial
Edmund
Pravart
itten
Sharves
James
Kresyen
Dylan
Subaash
Dineish
Yeoh
Lee
AA@Amirul Aizat
Amzar
Sharul
Luqman
Ammar
Zarul
Haidar
Afiq Ajwad
Alif Zulshamim
Asyraf
Wei Le
Chee Yee
Michael
Aizuddin @Azur @Din
Ilyas
Zul
Paruvin
Zulhelmi
Ashraf
Fikri
Syukri
Munis
Sharvin

Other Class Girls:
Yusra
Najjua
Umirah
Syaza
Afiqah
Nurain
Amina
Faman
Ainana
Mama Hana
Lida
Amirah
Nazifa
Atiqah Fuad
Intan Khusna
Farah
Nurina
Shazreen
Jazlanah
Syazwana
Diana

Senior:(Form 4)
Bro Khidhir
Bro Izmir
Kak Fara Atiqah
Kak Fatimah

Senior:(Form 5)
Adam
Tang
Afief

Junior:2 (banyak sangat ,list yg besa ada interaction yg banyak dah la)
Shafiq Shazwan @Bushtow!
Azhari
Wan
Azraei
Akmal @ Mal
Jaswan
Hakim
Faris
Syazwan @Prince
Hakimin
Akmal @Rambut Terbang
Luqman
Firdaus
Alyson
Fathin Nabihah @Ihah
Adriana
Maisarah @Aisa@Sarah
Ku@Anie
Puteri @ Princess

untuk sesiapa yg terlupa nak tulis nama dia mintak maaf btoi2 laa..mungkin kita takda banyak interaction?

Amir Nizam


okay...saya nak bagitau hampa smua psai jejaka ni...
dia macam adik @abang saya..
dia baik sesangat..
walaupun kitorang tak pernah jumpa face to face...
saya sayang dia sebagai kawan!
dia adalah kawan yg tidak dapat diganti...
dia selalu tanya psal exam...
dia selalu merepek bersama saya..
dia menolong saya dlm pelbagai hal..
terima kasih Amir Nizam!

Birthday Boy!

kawan2 harini harijadi saya..terima kasih abg,papa dan mama ..saya sayang kamu semua!

-Okay ayat gedik tapi saya ikhlas

ini gambar2..

gambar pertama makan kek
gambar kedua potong kek..
okay silap upload..takpa la kan




okay saya kidal yaa

Monday, June 27, 2011

I LOVE MATHEMATICS!



DISINI SAYA INGIN MENGUMUMKAN BAHAWA SAYA SUDAH GILA KAT MATH!
KITORANG MULA "IN RELATIONSHIP" SEJAK SAYA DAPAT 31 PADA EXAM YG PERTAMA
DAN DEMI DIA SAYA BERUSAHA DAN KINI MENDAPAT MARKAH **!
TAHNIAH YAA..KITORANG AKAN BERKAHWIN 3 TAHUN LAGI!

TERIMA KASIH~
TATA~

Saturday, June 25, 2011

ASKAVY Revolution OP 1-Change!

video

please click the red button at the song to hear this video's song

Thursday~23.6.2011

tak puas hati!nak post gak

okay cita psai khamis aritu..lepas baca Yaasin ..p la PJ..ok Court org guna..tak jadi p..maen kat padang lontar...Badminton ja la..first time men pkai tangan kiri....
first men ngan Azur n Syed n Aliff...Syed VS Aliff,Aq VS Azur.....Syed ngan Aliff steady ja men..Azur nampak letih main ngan aq..padan muka..then untuk kekalkan stamina terpaksa tukar pakai kanan balik...then abes men dah...Adam n the geng mai lak..

then waktu rehat2 tu nampak my sweetheart,Zarul datang berlari2..nak men la ..then mula la men....Team Battle lak...Me+Fitri VS Zarul+Alif Zulshamim....joined by Ammar..sebab x cukup raket dia pakai raket Tennis....jadi 2 VS 3..kami terpaksa dok kat belah matahari terik....

Pastu balik la klas..did Top 1 Standard until rehat..and then at 11 kitorang sambung men Badminton dlm klas...men ngan Syed syok lagi daripada maen ngan Kugeen...

pastu org sibok habis la untuk HAC..Syed n Me p kantin untuk belikan air untuk mereka yg dahaga...

balik selepas itu..

~Tamat~

Yang Ikhlas

....................
(Khairull Aizad)

Ambidexterity

assalammualaikkum dan selamat sejahtera,
sudah lama tidak diupdate disebabkan kesibukan dan kemalasan saya...
dalam masa 4 minggu ni..actually i can write with my left hand..FYI,i'm natural right Handed..so that's the problem statement..

Here's the answer statement..
stage upgrade..can write with both hand and i'm gonna be what people call Ambidexterity..
Ambidexterity ni apabila seseorang tu boleh guna kedua-dua tangan dia untuk buat kerja..mcm Nadal..dia tulis kanan tapi maen tennis kiri..cool right..kalau buat Nota siap cepat kot..haha...

K,Assalammualaikkum
Tata

Tuesday, June 7, 2011

ASKAVY Revolution

ASKAVY revolution ni group ke-2 lepas ASKAVY yg dulu..setahun dok kata FB.takda appa..ASKAVY ni tmpat bermulanya imaginasi saya...dari permulaan yg agak normal sekrang jadi superb!

kisah ASKAVY ni bermula dgn Zert yg menkaji tentang kuasa misteri yg dipanggil Flame Of Retribution usia waktu tu 13 taon..pastu dia berjaya..dpt ring of ASKAVY..pastu dpt kuasa Ancient..pastu gi future pastu lawan gan 1 group nama apa ntah..pastu lawan ngan group nama Calamities pastu pergi angkasa..pastu pergi round the world..pastu lawan ngan satu team Varian..pastu psai lupa ingatan ..pastu psai princess arc..pastu cita psai kingdom sebenar pastu lawan ngan kawan sekolah lain ..pastu dpt kuasa lain lagi pastu pi arc baru perlwanan kaum pastu psai perpecahan kuasa watak utama..pastu psai kembalinya kuasa kawan utama..guna senjata sekolah..pastupecah p sana sini...pastu balik mula arc baru...psai resurrection of darkness princess..dpt kuasa baru...pastu psai inherintance arc...pastu belajaq kuasa baru nama Force ..pastu psai lawan ngan raja2 Kerajaan yg dah mati..pastu watak utama guna semua kuasa hilang kuasa..pastu dia tidu untuk pulih tapi dibangunkan oleh satu organization nama Haematite..kuasa dia suma hilang time ni.pastu masuk semester baru dia dpt kuasa lagenda(langit)pastu hilang..pastu dia takda kuasa tolong selamatkan kawan2 dia kena tangkap..dpt kuasa kegelapan balik..pastu lawan ngan raja jam pastu la ni idea dok kat time dia nak lawan ngan organisasi yg mengetuai Haematite dulu...Sky Clear....